Menu Fresh Cooked

Het Menu van 14 t/m 17 Mei

van 11.00 tot 19.00 uur

Rode linzensoep met paprika en tomaat.  €6,50

Salade met rode biet, sinaasappel, walnoot en feta. €12,50

Salade met kip, avocado, mango, komkommer en een korianderdressing. €12,50

Falafelburger met een pitabroodje en tomatenrelish. €7,50

Diverse broodjes vanaf €3,95

Maaltijden vanaf 17.00 uur

Veganistische gevulde aubergine met zoete aardappel en cashewnoten,

in een Indiase currysaus. €13,00

Gevulde aubergine met lamsgehakt, feta en munt in tomatensaus. €15,00

 

Wij geven regelmatig een avondcursus

de vegetarische keuken.

Wij bereiden samen een 3 gangen menu.

4 avonden van 18.00 tot 21.30 uur voor €200 p.p. inclusief ingrediënten

Een gemiste les mag ingehaald worden.

Meld je aan of neem gerust contact op voor meer informatie.

Losse workshops zijn ook mogelijk op aanvraag vanaf 5 personen.