Menu Fresh Cooked
Het Menu van 14 t/m 17 Mei
van 11.00 tot 19.00 uur
Rode linzensoep met paprika en tomaat. €6,50
Salade met rode biet, sinaasappel, walnoot en feta. €12,50
Salade met kip, avocado, mango, komkommer en een korianderdressing. €12,50
Falafelburger met een pitabroodje en tomatenrelish. €7,50
Diverse broodjes vanaf €3,95
Maaltijden vanaf 17.00 uur
Veganistische gevulde aubergine met zoete aardappel en cashewnoten,
in een Indiase currysaus. €13,00
Gevulde aubergine met lamsgehakt, feta en munt in tomatensaus. €15,00
Wij geven regelmatig een avondcursus
de vegetarische keuken.
Wij bereiden samen een 3 gangen menu.
4 avonden van 18.00 tot 21.30 uur voor €200 p.p. inclusief ingrediënten
Een gemiste les mag ingehaald worden.
Meld je aan of neem gerust contact op voor meer informatie.
Losse workshops zijn ook mogelijk op aanvraag vanaf 5 personen.